Kinderopvang

Kinderopvang: alles onder een dak
Vlietkinderen Kindercentrum de Vuurtoren werkt nauw samen met de school. Er is regelmatig overleg met de clustermanager van Vlietkinderen en de directie .
 
Bij de Vuurtoren kunt u terecht voor professionele opvang met een doorgaande lijn van 0-12 jaar met goed opgeleide medewerkers, continuïteit en een stabiele en veilige omgeving. Alle beroepskrachten  hebben een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Vlietkinderen vindt dit belangrijk met het oog op de kwaliteit die wij leveren en betrouwbaarheid waar u vanuit moet kunnen gaan.
 

Kinderdagverblijf

Wij werken met verticale groepen. Dit wil zeggen dat er een gevarieerde leeftijdsopbouw is: drie baby's, drie dreumesen en zes peuters in een groep. Dit vergroot de dynamiek in de groep en komt het dichtst bij een gewone gezinssituatie.
 

Naschoolse opvang

De Vuurtoren biedt ook naschoolse opvang aan. Jonge kinderen zijn gebaat bij opvang in een veilige vertrouwde omgeving. Oudere kinderen kunnen meer uitdaging aan en hebben dit ook nodig om zich verder te kunnen ontwikkelen naar zelfstandigheid. Het activiteitenaanbod op onze naschoolse opvang is groot en gevarieerd. Op het gebied van creativiteit, muziek, cultuur, sport en bewegen.
 

Peuterspeelzaal

Bij onze peuterspeelzaal gaat het om spelen, ontmoeten, ontwikkelen en een goede voorbereiding op de basisschool.
 

Aanmelden

U kunt uw kind aanmelden op www.vlietkinderen.nl/contact/aanmelden
 

Kosten

De kosten van de kinderopvang kunt u terugvinden op www.vlietkinderen.nl/kosten-kinderopvang  Met onze handige rekentool kunt een indicatie krijgen van uw NETTO kosten. 
 

Adresgegevens

Vlietkinderen
Bucaillestraat 6,
2273 CA Voorburg
T : 070 3175959 (9:00-17:00 uur)
E: klantenservice@vlietkinderen.nl
www.vlietkinderen.nl

Contactinformatie

Neem contact op