Nieuw jaar, nieuw logo en een nieuwe website

07-01-2019
Allereerst wensen wij iedereen de beste wensen voor 2019!
Veel ouders hebben wij vanochtend persoonlijk de hand geschud tijdens de nieuwjaarskoffie. Graag informeren we u via dit bericht over een aantal wijzigingen ten aanzien van de communicatie.

Nieuw logo

Afgelopen maanden hebben we de kinderen, de ouders en de teamleden actief betrokken bij het ontwerpen van een nieuw logo voor de school. Het logo in de vorm van een boom is unaniem gekozen door kind, ouder en team. Vanaf vandaag hanteren wij dit nieuwe logo. Op onze website vindt u meer informatie over het logo.

Nieuwe website
Vanaf vandaag hebben wij als school een vernieuwde website, met de vertrouwde informatie, maar met een nieuwe, frisse uitstraling volgens de kleurstelling van het nieuwe logo. De mooie foto’s zijn gemaakt door Angelique de Vries – Luneman.
U kunt de website bezoeken via het volgende, vertrouwde webadres:
www.montessorileidschenveen.nl

 

Communicatie
Vanaf vandaag zullen wij de nieuwsberichten en brieven blijven communiceren via het ouderportaal, zoals u dat gewend bent. De bijzondere gebeurtenissen in de school, of in specifieke klassen zullen we vanaf vandaag ook plaatsen op onze gloednieuwe Facebookpagina. U vindt de pagina onder de naam Montessorischool Leidschenveen. Uiteraard houden we hierbij rekening met de privacy van iedereen volgens de richtlijnen van de AVG.

We hopen dat we in het nieuwe jaar via de bovenstaande kanalen optimaal kunnen communiceren met alle ouders en externen. 

Hartelijke groet,

 

Bianca Boutestijn
Maarten Stuifbergen

Contactinformatie

Neem contact op