Werken bij

#hierwiljijwerken. Dát is ons motto. 


Wij zijn een lerende school. Wij richten ons op het samen tot ontwikkeling brengen van individuele mogelijkheden. Van kinderen, maar zeker ook van ouders én van jou als leerkracht. De maatschappij verandert en wordt steeds sneller en dynamischer. Dit vraagt om aanpassingsvermogen en flexibiliteit van iedereen. Open staan voor, inspelen op en meebewegen met de constante invloeden van buitenaf. Op onze school zíen wij de persoonlijkheid van ieder kind. Bij ons krijg jij als leerkracht tijd en ruimte om het onderwijsleerproces toe te snijden op de behoefte. De sociaal-emotionele ontwikkeling van het kind staat centraal in alles wat wij doen. Ieder kind voelt zich veilig en ervaart vrijheid en verantwoordelijkheid. In onze school en bij jou als leerkracht. Vanuit dat gevoel durft ieder kind de wereld te ontdekken en mede vorm te geven met respect voor mens, dier en milieu.

Wij zoeken jou!

Om de veranderende maatschappij bij te houden moeten wij er als school voor zorgen dat wij flexibel zijn en blijven. Creativiteit zie je terug in veel van ons handelen. Wij vinden het een belangrijke manier om naar de wereld om je heen te kijken. Bij ons vindt ieder kind ruimte én de juiste mensen om zich heen. En dat geldt ook voor jou als leerkracht. Je komt te werken in een fijn gebouw met alle benodigde voorzieningen en je omringt je bij ons met gedreven, enthousiaste professionals die het verschil willen maken. Wij doen graag net dat stapje extra. Wij zijn trots op ons werk.
En het leuke is: Wij zijn áltijd op zoek naar nieuwe collega’s! Of je nu aan het begin van je carrière staat of al heel wat jaren ervaring hebt: Wij gaan graag in gesprek met jou. Ook als je wilt (om)scholen en via een zij-instroomtraject je bevoegdheid voor het primair onderwijs halen, ben je welkom bij ons.

Meer weten over jouw mogelijkheden binnen onze school? Neem dan gerust contact op.

Gezocht: vakleerkracht gym

Vanwege het geboorteverlof van onze gymdocent, zijn wij van half oktober tot aan de kerstvakantie op zoek naar een bevoegde gymdocent. Ben jij die enthousiaste leerkracht die op maandag, donderdag en vrijdagochtend onze kinderen les wil geven?

Op maandag geef je les aan middenbouw (3/4/5) - en bovenbouw (6/7/8) kinderen in onze eigen gymzaal, op donderdag (eventueel dinsdag) aan onderbouw (1/2) kinderen in ons eigen speellokaal en op vrijdag aan bovenbouwkinderen in de sporthal bij het 's Gravendreef College.

We gaan graag met je in gesprek. 
Voor meer informatie kan je contact opnemen met Floor Gerver- Beets: f.beets@mslv.nl of via info@mslv.nl

Cookie instellingen