Bijzondere activiteiten


Op deze pagina vindt u verslagen en foto`s van bijzondere gebeurtenissen in de school. Het is een rijk overzicht van alle extra dingen die plaats vinden in een jaar. De nieuwste activiteit staat bovenaan.

 

Kerst

Onder leiding van de vakdocenten hebben alle onderbouwleerlingen een geweldige voorstelling voor hun ouders verzorgd: "Mannetje Tak".    
Afbeeldingsresultaat voor mannetje tak
     

Gulden Klinker

Onze school is genomineerd voor de Gulden Klinker. Dit is een aanmoedigingsprijs van de gemeente Den Haag voor kleinschalige initiatieven om de stad leefbaarder en aantrekkelijker te maken.
Onze school neemt verschillende initiatieven, op en rond het plein, om de natuur dichterbij te halen voor onze leerlingen zodat we ze kunnen opvoeden in het omgaan met en het leren van de natuur. We krijgen een bedrag dat het mogelijk zal maken om een aantal plannen te realiseren. 
 

Studiedag

Op de maandag na de herfstvakantie had het team weer een bijzonder inspirerende studiedag.
 

Kinderboekenweek

De kinderboekenweek had dit jaar als thema: 'vriendschap'. Een thema dat bij iedereen tot de verbeelding sprak! De school stond volop in het teken van het lezen van boeken en dit kinderboekenweekthema.
Zoals eerdere jaren was er ook weer een boekenmarkt georganiseerd in de speelzaal door Uitgeverij Lemniscaat. De boeken waren weliswaar tweede keus, maar nog steeds heel mooie kinderboeken. 

Contactinformatie

Neem contact op