Bijzondere activiteiten

Op deze pagina vindt u verslagen en foto`s van bijzondere gebeurtenissen in de school. 
Het is een rijk overzicht van alle extra dingen die plaats vinden in een jaar. De nieuwste activiteit staat bovenaan.

Ouderavond


De ouders van groep 3 hebben een informatieve avond gehad, met dank aan de Luc de Koning over het redzaamheidslezen.

Rembrandt

Na de kerstvakantie zijn wij  begonnen met het schoolbrede project over Rembrandt. De komende weken gaan we ons onderdompelen in zijn leven en werk. Bij binnenkomst in de hal wacht de kinderen een wel heel bijzondere tentoonstelling. De kinderen zullen de komende weken opgeleid worden tot echte Rembrandt kenners.

Kerst


Onder leiding van de vakdocenten hebben alle onderbouwleerlingen een geweldige voorstelling voor hun ouders verzorgd: "Mannetje Tak".    

Gulden Klinker


Onze school is genomineerd voor de Gulden Klinker. Dit is een aanmoedigingsprijs van de gemeente Den Haag voor kleinschalige initiatieven om de stad leefbaarder en aantrekkelijker te maken.
Onze school neemt verschillende initiatieven, op en rond het plein, om de natuur dichterbij te halen voor onze leerlingen zodat we ze kunnen opvoeden in het omgaan met en het leren van de natuur. We krijgen een bedrag dat het mogelijk zal maken om een aantal plannen te realiseren. 

Studiedag


Op de maandag na de herfstvakantie had het team weer een bijzonder inspirerende studiedag

Kinderboekenweek


De kinderboekenweek had dit jaar als thema: ‘vriendschap’. Een thema dat bij iedereen tot de verbeelding sprak! De school stond volop in het teken van het lezen van boeken en dit kinderboekenweekthema.
Zoals eerdere jaren was er ook weer een boekenmarkt georganiseerd in de speelzaal door Uitgeverij Lemniscaat. De boeken waren weliswaar tweede keus, maar nog steeds heel mooie kinderboeken. 

Contactinformatie

Neem contact op