Continurooster

De inlooptijd is van 08.15-08.30 uur. De leerkracht is dan in de klas.

Voor de kleintjes is afscheid nemen vaak moeilijk. Het beste is het afscheid zo kort mogelijk te houden. Kinderen uit de midden gaan alleen de klas in. Afscheid nemen doet u op de gang, beneden, buiten of thuis. Kinderen uit de bovenbouw gaan helemaal alleen naar de klas. U kunt beneden, buiten of thuis afscheid nemen. Als kinderen te laat zijn lopen ze ook alleen naar binnen. Om 8.30 uur gaat de bel en zijn alle kinderen aan het werk. Ouders/verzorgers worden dan vriendelijk verzocht de school te verlaten.

Tussen 10.00 uur en 11.00 uur is er een ochtendpauze van een kwartier. Tijdens de middagpauze eten de kinderen met de leerkracht in de klas. Tussen 11.30 en 13.00 uur wordt er een half uur buiten gepauzeerd volgens een vast rooster.

Op maandag, dinsdag en donderdag gaat voor alle groepen om 14.45 uur de school uit.
Op  woensdag gaat de school voor de onderbouwgroepen om 12.00 uur uit. De midden- en bovenbouw werken tot 12.15 uur. Op vrijdag gaat voor de onderbouw de school om 12.00 uur uit, voor de overige groepen is dit 14.45 uur.

U wordt vriendelijk verzocht om tot het einde van de schooltijd beneden in de hal te blijven wachten.
Als u op woensdagmiddag een kind om 12.00 uur hebt opgehaald en u wacht op een kind dat tot 12.15 uur les heeft wacht u ook beneden in de hal.

De kleuters uit OB1 en OB2 worden opgehaald vanaf buiten aan de zijde van het groenplein.

Omdat wij u in geval van nood graag willen bereiken vragen we alle ouders om het noodadressenformulier in te vullen.

Contactinformatie

Neem contact op